Pagina's

Huurauto geboekt

Vandaag de huurauto vastgelegd.



Sinds vorige week waren de prijzen bij USA-reisen.de voor de winterperiode bekend. Helaas was de veelgevraagde Equinox opgewaardeerd naar een standaard SUV ipv Midsize SUV waardoor de prijs ineens zo'n € 100 per week duurder was.



We zijn maar met z'n drietjes dus we kunnen denk ik wel volstaan met een Midsize SUV. Voor de periode van 19 dagen zijn we nu € 607 kwijt.



De voucher had ik binnen een kwartier na boeking al in mijn inbox hangen dus dat is allemaal supersnel geregeld.


Nu eens na gaan denken over de pretparken. Ik ben 'bang' dat we geen keuze kunnen maken en dus alle parken op het programma gaan zetten. Wel met natuurlijk een ochtend of middagje rust tussendoor.


Was voor Universal/Seaworld/Buschgardens tickets al op een Ierse site geweest maar nu ook het Duitse zusje gevonden. Scheelde op het 5-parkenticket toch weer zo'n € 15 per stuk.


Voor Disney ga ik denk voor een 10-daagse pas zonder hopper of extra's. Dit is goedkoper dan een 5-daagse met Hopper en zo kunnen we op 1 dag toch 2 parken bezoeken als we willen of wat vaker een half dagje gaan. Ben er nog niet achter waar ik deze tickets het beste kan boeken...dus als je nog tips heb dan zijn deze altijd welkom.