Pagina's

Vrijdag 19 november

We begonnen de dag eens niet met een ontbijtje thuis maar een characterbreakfast bij Cape May Cafe in het Disney Bay Resort.


Geheel in stijl kwamen Goofy, Minnie en Donald langs om ons te verwelkomen met een knuffel. Thijs kreeg ook diverse keren een aai over zijn mooie, blonde haartjes. Daar krijgen we trouwens elke dag wel een paar opmerkingen over…look that blondie,
















We konden lekker genieten van een ontbijtbuffet met van alles en nog wat dus we hebben hier onze buikjes goed volgegeten. Donald en Goofy kwamen zelfs 2 keer langs onze tafel dus Thijs was helemaal blij. Hij was de 1e keer trouwens wel teleurgesteld dat Donald niet aan onze tafel kwam zitten…wij hadden immers tegen hem gezegd dat we gingen ontbijten met Donald en zijn vriendjes!

Na het eten een korte wandeling over het resort gemaakt, zag er echt geweldig uit en het ligt mooi aan het water, vlakbij Epcot, we konden de Eiffeltoren zien staan.

Met een volle buik gingen we vervolgens op weg naar Aquatica waar we ons weer goed vermaakt hebben. Vooral Thijs kon geen genoeg krijgen van de glijbanen en ook de snelle rivier en de rivier met de banden waren helemaal leuk.

Tegen 12.45 hadden we wel genoeg water gezien en zijn we naar de buren gegaan, Seaworld. Thijs viel al op het parkeerterrein in slaap, zo moe was hij geworden van al dat zwemmen. Wij hebben even een hapje gegeten en daarna was het voor Vincent tijd voor de Manta. Een achtbaan waarbij je liggend onder de baan hangt, volgens Vincent een ervaring en gevoel die hij nog nooit had meegemaakt.

Even rondgekeken bij de dolfijnen en de manatees en daarna was het al weer bijna 3 uur, tijd voor Pets Ahoy. Thijs hadden we kort daarvoor wakker gemaakt dus ook hij kon meegenieten van de honden en katten die deze show uitvoeren. Echt knap in elkaar gezet.

Vervolgens met Thijs naar de pinguins gegaan en bij de zeeleeuwen/honden gekeken. Daarna naar de show van Seamore en Clyde. Na 5 minuten vond Thijs het echter welletjes en wilde hij uit het stadion, de reden was niet echt duidelijk. Vincent ging dus met hem naar buiten en ik heb de show afgekeken. Leuk hoe e.e.a. mis gaat ( of hoort het erbij) maar het was echt leuk om naar te kijken.
Hierna hebben we afscheid genomen van Seaworld, hier komen we waarschijnlijk de komende dagen niet meer terug, we hebben hier alles gezien en gedaan wat we graag wilden doen.

Voor het eten een lichte hap genomen bij de Perkins, altijd lekker en goed. Thuisgekomen op Cane Island ging Thijs lekker in bad en ben ik even alleen wezen shoppen bij de ake Buena Vista Outlets, dat is hier vlakbij.

Weer goedgeslaagd voor kleren voor Thijs en mezelf, een roze prinsessenjurk voor een collega en ook 2 nieuwe horloges gekocht ( kon echt niet kiezen!!)

We hebben nog 4 hele dagen hier te gaan in Orlando voordat we afzakken richting Miami. We moeten het Universal park nog helemaal doen maar dit bewaren we waarschijnlijk voor na het weekend, dus het weekend zullen we denk ik Disney gaan herhalen ( Animal & Magic Kingdom) en wellicht nog wat shoppen ( Vincent heeft nog niets gekocht voor zichzelf)