Pagina's

Zaterdag 20 november

Vanmorgen na het ontbijt vetrokken we rond 8.45 richting Animal Kingdom. Dit park hadden we grotendeels al gedaan maar wij vinden dit een erg mooi park en een aantal attracties hadden we nog niet gedaan.


Als eerste It’s tough to be a bug. Een 4-d show over insecten. Ons Thijs vond het allemaal maar niets, er waren in het begin dan ook allerlei harde geluiden dus hij zat met mijn hand voor zijn ogen de voorstelling uit. Hij heeft verder niet gehuild o.i.d. maar echt leuk vond hij het ook niet. Wij vonden hem weer helemaal leuk, je schrikt je af en toe een hoedje : een prik in je rug of van die insecten die onder je billen doorkruipen!

Vervolgens met Thijs richting Dinoland waar we weer in de vliegende dino’s zijn geweest. Eenzelfde idee als Dumbo echter dan met een wachtrij van 0 minuten!!

Toen we hieruit kwamen was het 10 uur geweest en ging de speeltijd Boneyard open. Hier heeft Thijs zich ruim een uur vermaakt met klimmen, glijen etc. Wij liepen maar een beetje heen en weer en zagen hoeveel plezier hij hier had.


Om 11.30 was het vervolgens tijd voor Flights of Wonder, een leuke show met allerlei mooie vogels. Thijs vond het allemaal minder interessant en zat lekker met z’n auto te spelen.

Het spelen had hem blijkbaar zo uitgeput dat hij daarna direct in slaap viel in de buggy. Wij hadden eerder die ochtend fastpasses gehaald voor Mount Everest en hebben hier allebei weer van genoten. Vincent heeft ook eindelijk een turkeyleg gegeten : echt een joekel van een bot met heel, heel, veel vlees eraan. Hij heeft hem voor een deel zelfs met mes en vork gegeten, dat is pas echt knap.

In het park kon je goed merken dat het weekend was en dat het Thanksgivingweekend eraan komt, de wachttijden waren flink langer dan de vorige keer. De wachttijden vielen trouwens nog erg mee, 10,20 of 40 minuten valt toch mee. In Parijs staan er als snel wachtrijen van 60 minuten of langer!

Tegen half twee gingen we weg bij Animal Kingdom en op weg naar The Florida Mall. Ik moest nog langs de Macy’s omdat ze de vorige keer vergeten waren een beveiligingsstrip eraf te halen en ook Vincent wilde nog wel wat kopen.

Verder dan een mooie jeans van Ralph Lauren is hij niet gekomen, maar hij was er erg blij mee. Daarna ook nog even langs de Lake Buena Vista Outlet gereden om een leuke tuinbroek van Thijs in een maatje groter te ruilen. Na dit ook gedaan te hebben gingen we richting Oldtown.

Bij de Pizzahut een hapje gegeten en daarna op naar alle auto’s. Echt een prachtig gezicht om deze oude, veelal opgepimpte auto’s te zien staan. We zijn niet gebleven tot de cruise omdat deze pas om 20.30 begon en ons aapje dan al op bed moet liggen. Lekker dus naar Cane Island waar Thijs en ik samen even in bad zijn geweest.

Vince heeft zich op de bank geïnstalleerd met een bak ijs en zit op Shrek te kijken op tv. Ik duik er dadelijk lekker in want morgen willen we rond 8 uur in Magic Kingdom zijn om in de ochtend nog enkele attracties te kunnen doen.

Morgenmiddag denk ik wat sightseeing in Celebration en misschien nog even naar een outlet, maar we zien het wel.

Vandaag had de fotograaf trouwens een rustdag dus veel foto’s hebben we niet gemaakt.