Pagina's

Even een klein voorproefje



Afgelopen zondag zijn we als klein voorproefje naar Disneyland Parijs geweest.

We hebben daar een abonnement en gaan dus regelmatig voor 1 of 2 dagen op en neer. Na het lekkere weer van zaterdag kreeg ik 's avonds ineens de kolder in mijn bol en zei tegen Vince : zullen we morgen naar Disney gaan. Hij was snel overgehaald en zondagochtend om 5.00 uur zaten we in de auto.

Onze kleine vent lag nog lekker in z'n stoeltje te slapen en toen hij wakker werd vroeg hij : waar naarnoe ! Toen we Mickey Mouse zeiden begon zijn snoetje te stralen en begon meteen te vertellen over de race-auto's !! Ja, dat had hij nog goed onthouden van eind juli.

Tegen 9.15 waren we op de parkeerplaats en in het park moesten we dus nog even wachten voor we Tomorrowland in konden lopen. Hier snel fastpasses voor Buzzlightyear gehaald en in de rij voor de Speedway. Ondanks tijdstip sta je hier al snel een uur te wachten maar onze Thijs vindt dit echt helemaal geweldig en gedraagt zich ook altijd kei goed in de rij, geen moment last van zeuren, duurt het nog lang. Hij vermaakt zich met z'n autotje en hangt lekker aan de hekken en stapt een beetje rond tussen de rijen door.

Deze dag lekker wat attracties met onze vent gedaan, als je er al vaker geweest bent hoef je niet elke keer in de grote attracties maar genieten we vooral van de dingen die Thijs leuk vindt. Na een flinke bui aan het eind van de ochtend klaart het op en kunnen we 's middags zelfs in ons t-shirt rondlopen!! Heerlijk even genieten. Na de middag naar de Studios overgestoken. Je kan goed merken dat hier het nieuwe Toystoryland open was want ik vondt het er een stuk drukker als anders. Bij deze nieuwe attracties stonden rijen van 80 minuten wat wij veel te lang vonden, zeker als je keek hoe snel je er al weer uit was. Maar het was wel supermooi aangekleed dit deel, echt geweldig.

Samen met Thijs naar Disney Playhouse Live geweest, hier herkent hij al z'n vriendjes van de tv : mickey mouse, mini mouse, donald duck, winny the pooh, tessa. Helemaal genieten dus en hij doet goed mee. We zaten wel in de Franse show ( Engels verstaat hij toch ook nog niet....) dus mama heeft lekker in mee zitten zingen in het Nederland!

Tegen 18.15 verlaten we het park en gaan eten bij Annette's Diner. Even heerlijk bijkomen en lekker genoten van een hamburger met als toetje een brownie met ijs en slagroom!! Heerlijk.

Tegen 19.45 zitten we weer in de auto op weg naar huis en om precies 24.00 parkeren we de auto voor de deur. Harstikke moe, maar genoten van een geweldige dag.

Disneyworld, here we come !!