Pagina's

Dinsdag 23 november

Lekker wezen ontbijten bij de Cracker Barrel. Vandaag dus geen pretparken meer voor ons maar we zijn lekker wezen toeren.

Eerst richting Daytona Beach. Hier zijn we niet naar de speedway gegaan maar lekker naar het strand. Hier lekker wat gewandeld en Thijs en ik hebben ons ook goed vermaakt in de zee. Hij vond de golven dit keer wel erg leuk en ondanks dat hij was gevallen in het water vond hij het helemaal leuk.


Hij had ook veel plezier in de meeuwen achterna zitten : loopt zo’n meeuw rustig rond komt daar ineens zo’n blond ventje met veel kabaal aanzetten…dan zou ik het ook wel weten…wegwezen!!


Na dit uitje op het stand besloten we verder te rijden richting St. Augustine, nog een uurtje voorbij Daytona Beach.

St. Augustine is echt de moeite van het bezichtigen waard. Het deed mij heel erg Europees aan, je kon er lekker rondwandelen, er waren terrasjes bij de restaurants en het was gewoon een gezellig, toeristisch stadje. Hier zijn we tot een uur of 4 gebleven.





Daarna weer een rit van 2 uur richting Orlando, onderweg nog wat in de file gestaan maar na ruim 2 uur kwamen we bij de Outback voor het diner. Dit is waarschijnlijk de laatste keer deze vakantie want a.s. donderdag tijdens Thanksgiving zijn ze gesloten dus geen laatste ‘avondmaal’ bij de Outback.

We hadden ook nog 2 gratis kaarten voor de Congo River Golf. Omdat Thijs in de auto bijna 2 uur heeft liggen slapen heeft hij nog energie over na het eten dus besluiten we deze kaarten in te wisselen.

Gekozen voor de baan op de 192, echt de moeite waard. We hebben ons hier erg goed vermaakt met 18 banen, zelfs Thijs deed goed mee met z’n eigen kleine stick. Hij had er erg veel plezier in en wij dus ook. Uiteindelijk heb ik met 8 punten verschil van Vincent gewonnen…iemand moet er toch weer de beste zijn en revanche zit er deze vakantie waarschijnlijk niet meer in!!

Vannacht ons laatste nachtje in Cane Island, morgen slapen we in Boca Raton. Dadelijk alvast wat spullen inpakken en de rest doen we morgenochtend. We moeten voor 10 uur het appartement verlaten en aangezien we meestal toch rond 7 uur wakker worden door Thijs hebben we dan ook nog tijd genoeg.

Of we morgen en overmorgen ook ons blog kunnen updaten is nog even afwachten, maar de verslagen komen anders later.