Pagina's

Maandag 15 november

Vandaag stond dus een relax-dagje op het programma, dus even geen pretparken vandaag.

Nadat we wat uitgeslapen hadden en een lekkere douche en bad genomen hadden gingen we voor een ontbijtje eens buiten de deur eten. Hier vlakbij zat een Cracker Barrel en daar zijn we geweest. Ik had een heerlijk ontbijtje met yoghurt en muesli, roerei met kaas, wat bacon en een muffin. Natuurlijk veel te veel dus de muffin is mee naar huis gegaan. Ook Thijs en Vincent hadden lekker ontbeten.


Na deze stevige bodem zijn we op weg gegaan naar de Florida Mall. Hier lekker wat geshopt. Voor Thijs bij de Old Navy een lekkere warme gevoerde spijkerbroek gekocht ( laat de kou en sneeuw maar komen in Nederland) en ook diverse shirts met lange mouwen gekocht. Voor een collega nog wat boodschappen gehaald bij de Bath&Bodyworks dus Leonie, je lijstje is binnen.

Ikzelf ben goed geslaagd bij de Macy’s waar ze ook een grote maten-afdeling hebben. Hier ben ik goed geslaagd voor 2 shirts met korte mouwen( van Tommy Hilfiger), een shirt met lange mouwen, een nette zwarte broek en een lekkere warme wintertrui. Dit allemaal samen voor $105 dus echt niet veel geld.

Thijs had zich ondertussen lekker vermaakt in een klein speelgedeelte want van winkelen houd hij niet ( nee, niet naar die winkel….) Een echte man dus al.

Voor de lunch onderweg naar Cane Island bij de Publix wat harde broodjes en een fruitsalade gekocht. Na de lunch hebben we samen met Thijs een siesta gehouden van 14.30 tot wel 17 uur. Ik moet zeggen dat ik er niet fitter van was geworden maar Vincent & Thijs waren allebei weer zo fit als een hoentje.

Diner deze keer gehad bij een Denny’s. Ik een lekkere omelet en Vincent een phillysteak, deze laatste was echt een aanrader dus die zal ik deze vakantie ook vast nog ergens proberen. Verder was het wel aardig maar nou niet een super-restaurant. Dan ga ik voor hetzelfde geld liever naar een Perkins.

Na onze late middagdut was Thijs dus nog lang niet moe, dus nog even langs de Toys’R us gegaan om te kijken naar de Duplo. Nog niets gekocht maar ze verkopen in iedergeval de Cars vrachtauto.

Inmiddels is het 21.30 en gaan we Thijs in bed vliegen, het is echt hoogste bedtijd voor hem. Morgen weer op tijd proberen op te staan zodat we naar de Studios van Disney kunnen gaan.