Pagina's

Dinsdag 16 november


Vanmorgen weer lekker ontbeten met wit brood ( Italian van de Walmart), wat kaas, vlees en Jam en toen op weg naar de Hollywood Studios.

Gisteravond hebben we trouwens nog een characterbreakfast gereserveerd voor a.s. vrijdag bij Cape May op het Beach Club Resort. Om 8.oo uur dus dat is een mooie tijd.

We waren weer rond openingstijd in de Studios en konden gelijk binnenvallen bij The Little Mermaid, leuk gedaan maar het verhaal was wel erg ingekort. Vervolgens naar de Animation Studios waar we een grappig filmpje kregen over Muschu en waarna we zelf een Pluto hebben leren tekenen. Vind ik zelf altijd leuk om te doen en doe in Parijs ook altijd graag mee.


Vandaag hebben we trouwens ook weer wat leuke aankopen gedaan voor Sinterklaas : 2 dozen met Duplo van Cars en Toystory voor slechts $ 25. Waren hier flink afgeprijsd.


We hebben eigenlijk een heleboel attracties en shows gedaan vandaag, het was dan ook niet echt druk in het park. We waren alleen vergeten om fastpasses voor Toystory Mid Mania (oid) te halen want de wachttijd was de hele dag 60 minuten terwijl de wachttijd elders 5 of 10 minuten bedroeg.


Het plan was om tot het donker te blijven omdat dan de Osbourne Lights aangingen in de streets of America. Dit is dan ook gelukt en rond 18.30 liepen we hier rond tussen een overweldigende hoeveelheid lichtjes met bijpassende kerstmuziek. Er kwam zelfs 'sneeuw' uit de lucht en dat bij een temperatuur van zo’n 25-30 graden! Het was echt geweldig om te zien.

GE-WEL-DIG dus...
 We gingen pas na 19 weg op het park en via de Walmart voor brood en pizza richting Cane Island. Thijs ligt al op een oor en wij gaan dadelijk een lekker filmpje kijken op de bank, ondertussen genietend van een lekkere pizza!
Morgen zal het waarschijnlijk Universal worden maar dat moeten we nog even bekijken.