Pagina's

Zaterdag 13 november

We hadden in 1e instantie een vroege start vandaag maar na een 20 minuten soebatten is Thijs toch bij ons in bed weer in slaap gevallen. Vervolgens was het wel 8 uur voordat we opstonden. Vince sprong onder de douche en Thijs heeft even lekker gebadderd. Toch wel makkelijk 2 badkamers…gelukkig hoef ik er thuis maar 1 schoon te houden.


Na een lekker ontbijtje gingen we op weg naar Seaworld. We waren tegen 10 uur op het park maar na de tassencontrole kwam ik erachter dat de tickets nog langs de laptop lagen….grrrrr konden we weer op en neer naar Cane Island.

Om 11 uur konden we dan eindelijk het park om. Precies op tijd voor de show New Horizons. Een leuke show met dolfijnen en wat acrobatiek. Het verhaal eromheen was wat minder maar de dieren maken een hoop goed.


Na deze show direct door naar het Shamu-stadion voor Believe. Wat een mooi gezicht was het toch…moeder en de 5 weken oude baby-orka. Echt vertederend hoe dat kleine beestje naast zijn moeder bleef zwemmen.


Even een snelle lunch bij een eettentje achter het stadion en kon Thijs even spelen in het water, vooral de waterpistolen waren erg leuk.

Vervolgens was het tijd voor een middagdutje en gingen wij via de haaien en de pinguins naar Journey of Atlantis en Kraken. Allebei weer leuk om te doen, ik was alleen vergeten hoe Atlantis ook al weer ging, wist echt niet meer dat je met de boot ook nog over een soort van achtbaan ging. Echt erg leuk.

Ik zit op de 2e rij...gil blijkbaar erg hard !
Vervolgens was bij mij de energie helemaal op, had geen puf meer om nog langer in het park te blijven. Manta en de overige shows die we nog niet gezien hebben bewaren we dus voor een 2e dag.
Shamu met de kerstmuts op !
Thuis op Cane Island ben ik even een middagdutje gaan houden en heeft Thijs een stuk van Cars zitten kijken, we konden ons dvd-spelertje aansluiten op de grote TV. Vince heeft even achter de laptop gezeten om de te kijken of het ging lukken om de photopassfoto’s te downloaden via Firefox. We hebben ze nu wel opgeslagen echter in klein formaat dus we moeten hier nog even verder mee frobelen.




















Na deze break zijn we wezen eten bij Applebee’s. Blijkbaar was het hier altijd happy hour want ik bestelde een Straberry Daiquiry en kreeg er 2! Hier was ik dus wel even zoet mee.

Met ons buikje vol op weg maar de Walmart voor wat boodschappen. Voor Thijs 2 leuke Disneyshirts gekocht en ook wat Sinterklaascadeau’s waaronder een nieuwe Thomas-trein en een Mister Potato-head. Vooral mama vind deze erg leuk ( papa wat minder…) De gezochte Duplo hadden ze niet, dus hiervoor nog een keer voor op stap.
Om half negen zijn we weer thuis en kan Thijs richting bed. Voor ons vanavond hetzelfde ritueel : even wat lezen, internetten en op tijd in bed.
Morgen staat Animal Kingdom op de planning dus we doen weer een poging voor rope-drop.