Pagina's

Zondag 21 november

Aangezien Dianne nog even naar ‘Magic Kingdom’ is voor de parade en de vuurwerk show en de kleine inmiddels op één oor ligt zal ik vandaag even waarnemen om dit blog bij te werken.


Vandaag hadden we in de ochtend nog een keer ‘Magic Kingdom’ op het programma staan. Vandaag was het park al om 8:00u open dus vroeg uit de veren.

Een aantal attracties hadden we nog niet gedaan dus daar gingen we als eerste op af.

Als eerste in de raceauto’s. Hier was maar een korte wachtrij van zo’n 15 minuten. Favoriet van Thijs. Hij stuurt natuurlijk alles alleen (met af en toe toch stiekum wat hulp van mij) en ik geef gas. Dianne heeft alvast fastpasses gehaald voor Winnie de Poeh.


Deze is weer geopend en schijnbaar verbouwd. De entree is veranderd. Het ziet er leuk uit met in de wachrij wat spelletjes voor de kinderen.

Zodra we konden hebben we fastpasses gehaald voor de achtbaan ‘Space mountain’ en met deze passes kunnen we pas om 12:00u terecht. Het beloofd een drukke dag te worden. Maar ja het is zondag en we gaan naar de Thanksgiving holidays toe dus dat is begrijpelijk maar wel jammer na zoveel dagen rustig te kunnen rondlopen en korte wachttijden.

Ondertussen hebben we nog een keer ‘It’s a small world’ gedaan. Gewoon lekker rustig varen en Thijs zijn ogen laten uitkijken in deze tocht.

Hierna zijn we weer naar het ‘Tomorrowland’ deel van het park gegaan waar we ons opmaakten voor de ‘space mountain’ rit. Ik ben echt een achtbanenfan maar deze is echt niks! Ik vind ‘m zelfs eng. Smalle wagentjes en hele snelle en korte bochten. Voor mij niet meer dus. Dianne had ook al beslist hier niet in te gaan dus we zijn na mijn rit naar Buzz Lightyear gegaan.

Deze vindt Thijs ook helemaal geweldig. Niet alleen de attractie, waar hij zijn ogen wederom uitkijkt en af en toe per ongeluk ook wat raak schiet, maar vooral Buzz zelf. Overal waar hij ‘m ziet zegt ie zijn naam (en je ziet ‘m regelmatig op al de merchandise die overal te koop is).

Dianne wil eigenlijk nog in de ‘Haunted mansion’ maar de wachtrijen worden echt te lang dus we besluiten om uit het park te gaan. Het is inmiddels 14:00u.

We zijn nog even gaan eten bij een Ihop restaurantje waar we gewoon een eenvoudige lunch nuttigen en daarna nog wat shoppen.


Om 17:00u vind ik het welletjes en gaan we terug naar ons appartement. Diner is overgebleven pizza van gister uit de doggybag en Thijs lekker wat brood en een knakworst (en die eet hij vervolgens niet op.)


Morgen staat er weer een Universal park op het programma. Dit is de laatste waar we nog helemaal niet zijn geweest dit jaar. Dus dat zal wel een drukke dag worden.