Pagina's

Donderdag 11 november

Vanochtend lekker uitgeslapen ( voor Florida-begrippen), Thijs werd pas om 7.30 wakker dus hij zit al goed in het ritme van hier. Ikzelf was al om 6 uur wakker maar als de rest nog diep in rust is ben ik ook maar lekker blijven liggen en later even een boekje gepakt.


Bij het hotel was een ontbijtje inbegrepen. Toast, wat koeken/muffins, roerei e.d. samen met wat jus d’orange meer als voldoende.

Rond 9 uur reden we weg bij het hotel. Omdat gisteren de parking pas om 9.30 openging waren we van plan wat rond te rijden. Toen we langs Busch Gardens kwamen zagen we dat de parking al open was, blijkbaar gingen ze vandaag eerder open ivm Veterans Day. Je kon goed merken dat het een feestdag hier was want het was echt 10x drukker als gisteren in het park.



Helaas was de Montu gesloten vanwege een storing, er was niet bekend hoe lang dit zou duren. Daarom onze tocht voortgezet door Afrika, hier gekeken naar de leeuwen, nijlpaarden, de ringstaartmaki en nog enkele andere dieren. Vooral het nijlpaard was erg leuk om te zien, half onder en half boven water.

Thijs achter het stuur!

Na de apen bezocht te hebben zijn we naar de show gegaan Critter Island. Een leuke show met allerlei diren zoals honden, katten, maar ook vogels, stinkdier, kraanvogel e.d. Echt knap hoe ze die dieren dit allemaal kunnen leren. Daarna weer naar het Sesamstraatdeel gegaan. Hier heeft Thijs zich weer lekker kunnen uitleven. Tegen 12.30 hadden we het wel een beetje gehad hier ( warm en ontzettend druk) dus maar besloten het park te verlaten en richting Orlando te vertrekken. Dan kon Thijs lekker een dutje doen in de auto. Tegen 14.45 waren we in Orlando en besloten we nog lekker een paar uurtjes naar Aquatica te gaan. Omdat we reeds betaald hadden voor het parkeren bij Busch Gardens konden we gratig parkeren, scheelt toch weer $ 12.


Thijs mocht hier niet z’n vertrouwde oranje vleugeltjes om maar moest zich in een zwemvest hijsen. Hier was hij het in het begin niet mee eens, maar na een half uurtje mopperen om z’n vleugeltjes accepteerde hij ze toch maar. Daarna heerlijk gespeeld in het water en samen met mama van de glijbaan in een soort bootje…helemaal geweldig vond hij dit.

Tegen kwart voor vijf zijn we weggegaan bij Aquatica en op naar Hotelbeds voor het ophalen van de gegevens van Cane Island. Hier waren we binnen 5 minuten weer klaar en op weg naar 5255 Cane Island, appartement 403.

We hebben een mooi appartement met zelfs 3 slaapkamers en gelukkig ook draadloos internet zodat ik de dagelijkse verslagen kan publiceren.

Gegeten dit keer bij Perkins, dit ligt hier net om de hoek en we hadden geen puf om op zoek te gaan naar iets anders. Na het eten ook nog even snel naar de Walmart voor de broodnodige boodschappen zodat we morgenochtend in ieder geval kunnen ontbijten. We waren in een half uur klaar bij de Walmart ( mocht ook alleen naar het eten kijken, kleding e.d moest ik maar voor een andere keer bewaren, wat dan ook zeker zal gebeuren).

Morgen staat het Magic Kingdom op het programma, dus we willen proberen hier bij openingstijd te zijn maar of dit gaat lukken….?