Pagina's

Dinsdag 9 november




Vanmorgen werd Thijs om 5.30 wakker. Na een half uurtje is hij lekker bij ons in bed gekropen en hebben Thijs en ik samen naar Madagascar gekeken. Papa lag nog lekker even te slapen. Om 7 uur is Thijs lekker alleen in het bad gegaan en heeft bijna een uur liggen spelen…het water was gewoon helemaal koud maar hij had er helemaal geen last van.


Voor het ontbijt reden we naar de Perkins, hier hadden we in 2004 ook vaak gegeten. Daarna gingen we op weg naar Sanibel Island. We hebben hier het Dingle Nature Preserve bezocht. Een route van 6 mile met mooie uitzichten over het water en de mangroves. Je kon hier ook een heleboel vogels spotten en onderweg stonden er op diverse plekken vrijwiligers die met een verrekijker de mensen de vogels van dichtbij konden laten zien.


Vervolgens naar het strand gegaan om schelpen te zoeken. We wilden eigenlijk ook wel even zwemmen maar het water was erg koud! Ikzelf ben er tot het middel ingeweest maar Thijs kwam niet verder dan zijn voetjes.


Daarna op weg richting Clearwater waar we eigenlijk een tochtje wilden maken met de Little Toot, we waren echter net te laat voor de laatste vaart van 16.30 dus een wandeling gemaakt over de boulevard en de pier. Thijs heeft ook nog lekker kunnen spelen in de speeltuin.

Het hotel lag in Pinellas Park, tussen St. Petersburg en Clearwater in. Weer een Marriott, we hebben een grote, mooie kamer.


Voor het eten zijn we naar de Olive garden geweest. Een lekkere aarbei-mango limonade gedronken en ook lekker gegeten en gedronken. Tegen 20.30 waren we weer terug in hotel waar waarschijnlijk vroeg de lampen zullen uitgaan.

Morgen gaan we naar Busch Gardens, Thijs wil hier graag Elmo en Ernie & Bert ontmoeten! Op tijd vertrekken dus.