Pagina's

Vrijdag 26 november

Vannacht had ik slecht geslapen, zelfs nog een uurtje op de DS gespeeld voordat ik weer in slaap kon komen. In het hotel hadden we ’s ochtends een heerlijk, gratis ontbijtje met bagels, muffins, vers gebakken wafels en zelfs een eitje. Samen met een yoghurtje en een jus dus helemaal in orde.


Na het ontbijt terug naar de kamer waar we nog lekker gedoucht hebben en de spullen goed verdeeld hebben over de koffers. Alledrie zijn ze mooi onder het togestane gewicht gebleven. Het was pas 9.30 maar omdat we ook geen zin hadden om op de hotelkamer te blijven besloten we op weg te gaan naar het vliegveld.

Vincent had mij afgezet met de bagage bij de shuttels en daarna de auto ingeleverd. Met een bonnetje van 0,00 kwamen hij en Thijs weer bij mij terug. Alle bagage in de shuttle geladen en op weg naar het vliegveld.

Gisteravond geprobeerd online in te checken maar dit lukte niet. Hier moesten we gebruik maken van de selfservice checkinn. Ook hier kregen we weer een foutmelding waarbij een medewerker onze paspoorten moest controleren. Hierna konden we verder met inchecken en kregen we alle boardingpassen, ook voor de 2e vlucht.

Vervolgens in de rij voor het labellen van de bagage en daarna moest je zelf je bagage naar een dropoff punt brengen. Het was toen pas half elf dus nog meer dan tijd genoeg om ons op de luchthaven bezig te houden.

Ik heb zojuist ook het verslag van gisteren getikt en Thijs zit naar Cars te kijken op de dvd-speler. Helaas hier geen gratis WIFI dus we kunnen de verslagen nog niet plaatsen.


De rest van het verslag tik ik nu op zaterdagochtend 10.30 thuis op de bank.

We zaten op tijd in het vliegtuig voor het vertrek naar JFK ( vertrek was eerder al verschoven naar 14.05 ipv 13.20 , overstaptijd was nog 1 uur en 15 minuten) toen de mededeling kwam dat de co-piloot bij de inspectie van het vliegtuig zag dat er wat mis was met de vleugelwielen. Deze moesten vervangen worden wat een 3 kwartier zou duren. Gelukkig heeft hij tijdens de vlucht nog wat tijd kunnen inhalen maar bij aankomst op JFK moesten alle passagiers voor Brussel als eerste het vliegtuig verlaten ivm de krappe overstaptijd.

We kwamen natuurlijk aan op gate 40 terwijl het vliegtuig naar Brussel stond te wachten bij gate 7. In een rap tempo de afstand afgelegd, met lift omlaag, door lange gang, lift omhoog en toen begonnen ze al om te roepen : final call voor passengers gloudemans, rovers. Doorlopen dus.

Buiten adem kwamen we aan in het vliegtuig, wij waren de een na laatste passagiers die instapten. Geen tijd dus voor een sanitaire stop of wat te eten maar direct door.

Tijdens de vlucht ging alles perfect : goed te eten, Thijs en ik hebben zelfs nog lekker geslapen en Vincent heeft gelezen en met de DS gespeeld.

Na een snel, kort ontbijt landden we rond 7.25 op het vliegveld van Brussel. Binnen 25 minuten stonden we al met onze koffers buiten om te wachten op onze taxi, broer Stefan. Om 9.45 stonden we thuis, in een koud en deels wit Nederland. Dat zal de komende dagen wel even wennen zijn : van korte broeken en slippers naar een dikke winterjas en dichte schoenen.

7 opmerkingen:

 1. Wat een gedoe, he als je zo weinig tijd hebt om over te stappen.
  Nu weer lekker thuis, jullie zullen het wel koud hebben met deze lage temperaturen en het winterse weer.
  Nogmaals bedankt voor het meelezen, erg lekker bij het ontbijt een beetje Florida op snuiven.
  Wij gaan pas over 7 maanden dus nog even geduld.
  Groet Christa

  Als het het leuk vindt, ons weblog: www.medemaatjes2.blogspot.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer voor jullie dat het al weer opzit maar jullie hebben een geweldige vakantie achter de rug, vond het heel leuk om mee te kunnen lezen.
  Sterkte met de jetlag en de kou!
  Tot een volgende keer,
  groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaat het toch snel, zo lezen we elke dag lekker mee, zo zitten jullie ook ineens in de kou...


  Mogen we jullie bedanken voor het leuke blog..
  En tot een volgende keer !!


  Rick en Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas, helaas, het zit er weer op voor jullie, maar het is wel een pracht vakantie geweest!!

  We hebben iedere ochtend tijdens de 'morning-coffee' genoten van je blog, en hopen dat jullie dat vanaf komende week ook met onze blog zullen gaan doen ;-)

  Enne... sterkte met de kou en de jetlag ;-)

  Groetjes,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal het weer een tegenvaller voor jullie zijn.
  Zo zit je lekker in de warmte en zo zit je in het koude Nederland.
  Jammer dat het zo snel voorbij gegaan is voor jullie.
  We hebben jullie met veel plezier gevolgd.
  Heel veel sterkte met de kou en de jetlag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom thuis !
  Heb met veel plezier jullie belevenissen gevolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. alvast bedankt voor jullie leuke avonturen ik heb er van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen